' rel='SHORTCUT ICON'/>
Η γνώση της ιστορίας μας είναι το μόνο "όπλο" που έχουμε για τη διαφύλαξη της ταυτότητας μας.

20 Σεπ 2009

Νέοι πρόεδροι για τα παραρτήματα Αργυροκάστρου και Αγ. Σαράντα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ




Εκλογές για την ανάδειξη προέδρων στα παραρτήματα της Ομόνοιας στο Αργυρόκαστρο και τους Αγίους Σαράντα διεξήχθησαν εχθές . Ο έπαρχος Κάτω Δρόπολης, Δημήτρης Μαλιούκης εξελέγη πρόεδρος του παραρτήματος της Ομόνοιας στο Αργυρόκαστρο, με 32 ψήφους έναντι 10 που πήρε ο δεύτερος υποψήφιος, κος Δημήτρης Σιώνης. Στους Αγίους Σαράντα πρόεδρος εξελέγη ο

Λεωνίδας Παππάς, υπεύθυνος επικοινωνίας της Ομόνοιας.

α δυο παραρτήματα ήταν ακέφαλα από τον Ιούνιο, όταν οι πρόεδροι τους, κύριοι Σπύρος Ξέρρας και Χρήστος Κάλης διεγράφησαν από την οργάνωση εξαιτίας της μη εκτέλεσης των αποφάσεων του Συμβουλίου και της προσχώρησης τους στο Δημοκρατικό Κόμμα του Σαλί Μπερίσα.

"Πίστεψα πως είναι ιερό για κάθε Ελληνα που του δίνεται κάποια δυνατότητα, να την χρησιμοποιήσει για το καλό των Ελλήνων, πράγμα που δεν συνέβη". δήλωσε ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ , κος Βαγγέλης Ντούλες, κατά την παρουσία του στις εκλογές για την ανάδειξη προέδρου στο παράρτημα Αργυροκάστρου. "Είμαι σε δύσκολη θέση γιατί πολές από τις καταστάσεις είναι αποτέλεσμα δικών επιλογών''. Με τη δήλωση αυτή ο κος Ντούλες φανέρωσε την απογοήτευση του για τις επιλογές προσώπων στους οποίους είχε εμπιστευθεί νευραλγικές θέσεις ως στελέχη της Ομόνοιας και του ΚΕΑΔ αλλά φέτος στις αλβανικές εκλογές προσχώρησαν στο Δημοκρατικό Κόμμα του Σαλί Μπερίσα. Σχετικά με την προεκλογική συνεργασία του ΚΕΑΔ με το Σοσιαλιστικό Κόμμα ο κΟς Ντούλες είπε: " Συνεργαστήκαμε με το Σ.Κ. καθαρά για να επωφεληθούμε αριθμητικά στις ψήφους. Εάν κατεβαίναμε μόνοι μας δεν θα είχαμε ούτε έναν βουλευτή σήμερα". Πολλοί είναι εκείνοι που υπεστήριζαν την αυτόνομη κάθοδο του ΚΕΑΔ στις εκλογές της 28ης Ιουνίου αλλά εξετάζεται ποιες θα ήταν οι συνέπειες της μη εκπροσώπησης στην Αλβανική Βουλή, αν αναλογιστούμε πως υπάρχει εκρποσώπηση ακόμα και των Τσάμηδων.
www.nenanews

Δεν υπάρχουν σχόλια: