' rel='SHORTCUT ICON'/>
Η γνώση της ιστορίας μας είναι το μόνο "όπλο" που έχουμε για τη διαφύλαξη της ταυτότητας μας.

14 Σεπ 2008

 

Οι καιροί έχουν αλλάξει. Η γυναίκα έχει πάρει φανερά πλέον το πάνω χέρι στις σχέσεις των δύο φύλων. Απαιτεί φροντίδα, υπακοή, αφοσίωση αλλά και πρώτο λόγο στις αποφάσεις. Η κατάσταση έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο που ζητάει και την υπογραφή ειδικού συμφωνητικού για να προχωρήσει σε περαιτέρω δεσμεύσεις...

Το κάτωθι συμφωνητικό το προμηθευτήκαμε από δικηγορικό γραφείο και το έχει συντάξει δικηγόρος γένους θηλυκού αλλά συμπεριφοράς αρσενικού!

Άντρες φυλαχτείτε...!

ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ

Σήμερον, την....... και ώρα ..... οι ................. και ................. που στο εξής θα αποκαλούνται «Αφέντρα» και «Άνδρας», συμφωνούν και αποδέχονται τους κάτωθι όρους, προκειμένου να προχωρήσουν ομαλά, στην τελετή του αρραβώνα τους.

Με το παρόν συμφωνείται ρητά ότι σε όλες τις περιπτώσεις οι κάτωθι όροι θα τηρούνται απαρεγκλίτως, από τα συμβαλλόμενα μέρη, και οποιαδήποτε 
παρέκκλιση θα δίνει αυτομάτως το ηθικό και πρακτικό δικαίωμα στην 
«Αφέντρα» να διαλύσει τον αρραβώνα της.

Aρθρον 1ο
Το σπίτι διοικείται από την «Αφέντρα». Ο «Άνδρας» οφείλει να εφαρμόζει και να υποστηρίζει τις αποφάσεις, άνευ οιασδήποτε αντιρρήσεως και θέσεως αυτού.

Aρθρον 2ο
Οποιουδήποτε αιτήματος του «Άνδρα» θα προηγείται έγγραφο request (θα εφοδιαστεί με έντυπα request ανάλογα των περιπτώσεων). Η «Αφέντρα»  οφείλει να απαντά εντός τριών (3) μηνών το πολύ).

Aρθρον 3ο
Η γκρίνια α π α γ ο ρ ε ύ ε τ α ι. Ο «Άνδρας» οφείλει, τουλάχιστον όσες ώρες βρίσκεται στο οπτικό πεδίο της«Αφέντρας», να είναι γλυκός, χαμογελαστός και πρόσχαρος, πειθαρχώντας σε κάθε της απόφαση.

Aρθρον 4ο
Ο«Ανδρας» οφείλει να κρατάει το νοικοκυριό σε άριστη κατάσταση χρησιμοποιώντας τον ελεύθερο χρόνο του, ακόμα και σε βάρος της αναπαύσεώς του - και με τα μέσα που του παραχωρεί η «Αφέντρα» - 
προκειμένου να προσφέρει περιβάλλον καθαρό και όμορφο στην «Αφέντρα».

Aρθρον 5ο
Οφείλει επίσης να προσφέρει φαγητό ημέρας στην «Αφέντρα», σύμφωνα με τις οδηγίες και απαιτήσεις αυτής.

Aρθρον 6ο
Ο «Άνδρας» οφείλει να παραδίδει στην «Αφέντρα» όλα τα χρήματα που βγάζει από τη δουλειά του, έχει δε το δικαίωμα να προτείνει άπαξ του τρόπου 
επένδυσης.

Η «Αφέντρα» αποφασίζει σε διάστημα τριών (3) μηνών από την κοινοποίηση του αιτήματος του «Άνδρα».

Α π α γ ο ρ ε ύ ε τ α ι ρητά και κατηγορηματικά στον «Άνδρα» να κρίνει και κυρίως να επικρίνει τις επιλογές της «Αφέντρας».

Aρθρον 7ο
Χειροδικία προς συμμόρφωση του «Άνδρα» επιτρέπεται μόνον σε ειδικές περιπτώσεις και αφού γίνει προσπάθεια, από την «Αφέντρα», για χειραγώγηση με λεκτικό τρόπο. Οι ειδικές περιπτώσεις θα κρίνονται και θα αξιολογούνται πάντα κατά την κρίση της «Αφέντρας».

Aρθρον 8ο
Η «Αφέντρα» έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να διατηρήσει ποικιλία στην ερωτική της ζωή συνευρισκόμενη κατά την απόλυτο κρίση αυτής, οποτεδήποτε, οπουδήποτε και με οποιονδήποτε ερωτικό σύντροφο επιλέξει κατά προτίμηση.

Aρθρον 9ο
Ο «Aνδρας» οφείλει να είναι μ ο ν ο γ α μ ι κ ό ς εκπληρώνοντας όλες τις ερωτικές επιθυμίες της «Αφέντρας» ακόμα και αν αυτές ξεπερνάν τα όρια του βίτσιου, δείχνοντας προθυμία και ευχαρίστηση.

Aρθρον 10ο
Απαγορεύεται ρητά τόσο η παρακολούθηση τηλεοπτικών προγραμμάτων όσο και η ακρόαση μουσικών ακουσμάτων μη εγκεκριμένων από την «Αφέντρα».

Aρθρον 11ο
Η «Αφέντρα» διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή να συμπληρώσει μ ο ν ο μ ε ρ ώ ς το παρόν συμφωνητικό, οποιαδήποτε στιγμή θεωρηθεί απαραίτητο από αυτήν.

Aρθρον 12ο
Η απόλυτη παραδοχή όλων των ως άνω όρων και από τους δύο 
συμβαλλομένους, αποτελεί αυτονόητη προϋπόθεση για την συνέχιση της διαδικασίας αρραβωνιάσματός των.

Πηγή: ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: